Sportief bedrijfsuitje

Bent u op zoek naar een sportief bedrijfsuitje? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Racketevents is de specialist op het gebied van racketevenementen waarbij sportiviteit en gezelligheid centraal staan. Een sportief bedrijfsuitje is de manier om mensen te motiveren en inspireren en levert een belangrijke bijdrage aan teambuilding.

Mooie locatie, heerlijke eten en persoonlijke aandacht

De ideale manier om elkaar eens in een andere setting te ontmoeten en met plezier sportief bezig te zijn. De mooie locatie, heerlijk eten en de persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat uw medewerkers het racketevent niet snel vergeten.

sportief bedrijfsuitje

Uitmuntende faciliteiten

We beschikken over 8 binnen tennisbanen, 7 buiten tennisbanen, 6 squashbanen, 2 badmintonbanen en 4 tafeltennistafels. Onze horeca bestaat uit twee ruimtes: een gezellig, modern Grand café en een lichte, frisse serre die ook gebruikt kan worden voor vergaderingen, presentaties en bijeenkomsten. We hebben twee goed uitgeruste keukens waarvan één open keuken die zichtbaar is vanuit de serre. U kunt ook gebruik maken van ons mooie terras met uitzicht op de tennisbanen. Onze kleedkamers en toiletten zijn ruim en schoon. We beschikken over een invalidentoilet.

sportief bedrijfsuitje

Referentie

Mathilde Geudeke van Top Result Groep vertelt graag over haar ervaring met Racketevents.

Mathilde Geudeke

Wij organiseren regelmatig een borrel in combinatie met een squash- of tennisclinic voor onze trainers en coaches. De mooie locatie, informele sfeer en het heerlijke eten maken dat we graag terugkomen.  De bediening is professioneel en klantgericht. Racketevents is echt een aanrader als je sportiviteit, gezelligheid en teambuilding wilt combineren.

Alle racketsporten

U kunt bij ons alle racket sporten beoefenen. Samen recreatief squashen, een badmintonwedstrijd of racketlontoernooi houden of een clinic volgen van toptennissers Jacco Eltingh en Paul Haarhuis van TennisEvents, het kan allemaal.

sportief bedrijfsuitje

Professionele catering

Uiteraard mogen bij een evenement een hapje en een drankje niet ontbreken. Wij bereiden met passie uw gewenste ontbijt-, lunch- of dinerbuffet en passen het menu volledig op uw wensen aan.

sportief bedrijfsuitje

Volledig aanpasbaar arrangement

Wij passen het arrangement zo aan dat het volledig aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Uw evenement is onze zorg, wij regelen het voor u.

Sportief bedrijfsuitje

Ook een sportief bedrijfsuitje organiseren? Bel vrijblijvend met 030 – 637 85 77, stuur een e-mail naar racketevents@racketcentrumhouten.nl of vul onderstaand formulier in.